Lämna en kommentar

Jag behöver mer plats

Nu när jag har fått in en hel knappfabrik i mitt arbetsrum, då önskar jag verkligen att det var större. Det gjorde att jag fick stuva om i mina skåp för att sådant som inte låg i skåpen var tvungna att komma in i dem. Några hyllor med diverse pysselmaterial som barnpärlor kritor osv. Jag hittade, det kanske var fel ord saker som jag valt att inte se, många rullar vävgarn som har stått i mina hyllor för länge och som jag inte kommer att använda. Fråga mig inte hur de hamnade där. De står där och tar plats.

Jag undrar om inte någon annan skulle kunna tänka sig att väva med dem. Jag behöver hyllan till annat.

Blått stränggarn

Jag har 5 och en halv rulle stränggarn. Blått. Varje rulle väger 500 gram. Passar jättebra till ripslöpare osv. Skulle mest vilja bli av med dem. Så en pris på 50 kr/kg kanske kan vara rimligt. Det betyder 250 kr för allt. Frakt betalar köparen.

Svart-vitt stränggarn

Jag har också Svart-vitt stränggran. Garnet är grått men har enbart svarta och vita trådar, alltså inga gråa trådar alls. Även detta garn passar bra till ripslöpare och ripsmattor och en massa annat. Jag har 4 1/2 rulle. Varje rulle väger 500 gram. Även här ett pris på 50 kr/kg. Vilket ger ett total pris på 200 kr. Frakt betala köparen.

Lintow 12 oblekt

Jag har av ännu mer obegriplig anledning 10 1/2 rulle lintow 12 oblekt. Jag som inte tycker om de bruna nyanserna. Även här ett kg pris på 50 kr. Det ger ett totalpris på 500kr. Detta passar bra till inslag till handdukar i halvlinne. Dukar och en massa andra saker. Köparen betalar frakten.

Jag skulle bli glad om jag skulle kunna bli av med dessa. Både av anledningen att de kommer till användning och att jag kan få mer plats i mina skåp, det behöver jag verkligen. Då kan jag köpa många fler och roliga garner som jag kommer att använda. Mer lin 16. Det är det som jag använder mig mest av har jag insett efter alla dessa år. Både till handdukar och till att göra eget stränggarn, för att få den färg som jag vill ha. Jag väver även gärna bildväv med lingarn.

Frakten betalar som sagt köparen, jag kan skicka med den fraktfirma som du önskar, DHL, schenkels eller posten. Det finns också möjlighet att hämta det hemma hos mig mellan Trollhättan och Lidköping.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: